Støbning af fundament i Thisted, Hanstholm, Mors og omegn

Skal du til at bygge nyt og mangler hjælp til støbning af fundament? Allan Thomsen er den oplagte samarbejdspartner i Thisted, Hanstholm, Mors og omegn. Med vores mange års erfaring er du sikret en løsning som holder i mange år. Vi udfører arbejde for både private og erhverv. Uanset størrelsen på opgaven, har vi fagligheden som giver dig et godt fundament til at bygge på. 

Hvis du skal bygge nyt hus kan du godt selv lægge fundamentet. Vi anbefaler dog at du bruger et professionelt firma for at få det bedste resultat. Dette er fordi der er mange ting som kan gå galt undervejs. En professionel ved hvad der kan gå galt og tager højde for det.

Kort sagt er et fundament det som adskiller bygningen eller belægningen fra jorden. Det sørger for at der ikke kommer fugt i en bygning og at underlaget er stabilt, så der ikke opstår sætningsskader på bygningen. 

Et fundament kan du ikke se når der er bygget, og derfor er det vigtigt at det laves ordentligt første gang. Der findes forskellige former for støbning, og valget kommer an på hvordan jorden er der hvor du skal bygge. 

Kontakt os for et tilbud

Hvad koster støbning af fundament?

Prisen for støbning af fundament er afhængig af flere faktorer. Først og fremmest har størrelsen på fundamentet en stor indvirkning på prisen. Derefter kommer det an på typen af støbningen. Kontakt os i dag, for at fortælle os mere om dit projekt. Vi sørger for at komme med en pris som er konkurrencedygtig. 

Kontakt os for et godt tilbud

Står du og mangler er kyndig og erfaren fagmand? Så kontakt os i dag på tlf. 24 24 74 10, mail mail@allanthomsen.dk eller via vores kontaktformular for at få et tilbud på dit projekt.

Vi glæder os til at hører fra dig.

Fundament og sokkel arbejde i forbindelse med nyt sommerhus
Fundament og sokkel arbejde i forbindelse med nyt sommerhus
Fundament ved Vilsund Minkfoder
Færdiggørelse af jordarbejde efter nedbrydning