Det startede d. 1. marts i 1988. Allan Thomsen købte sammen med hustruen Linda Thomsen et lille vognmandsfirma i Nørhå. I starten var det slet ikke et fuldtidsarbejde. Den største opgave i firmaet, som fik navnet Vorupør Vognmandsforretning, var at køre frisk fanget fisk fra Fiskercompagniet i Vorupør til fiskeauktion i Hanstholm – og det var overstået omkring middag. Allan Thomsen supplerede så op med det tømrerarbejde, han oprindeligt er uddannet til. I øvrigt i faderens byggefirma.

Siden starten i 1988 er der imidlertid sket meget. Udgangspunktet med at køre frisk fanget fisk er, som alle med et kendskab til fiskeriets udvikling i Vorupør kan regne ud, forsvundet hen ad vejen. Til gengæld er der så kommet en masse andre forretninger til. Fritidsfirmaet er blevet til fuldtidsbeskæftigelse – og ikke bare for Allan Thomsen, men også for yderligere 11 mand.

I dag løser firmaet alle små og store opgaver. Er det en kloakmester, man har brug for, er det ikke noget problem. Et læs sand til sandkassen eller en portion grus til gårdspladsen er også noget, firmaet er leveringsdygtig i. Har man noget, der skal køres fra A til Z, er det selvfølgelig også muligt – og skal der graves, så er Allan Thomsen den rette til alle opgaver, store som små. Har man brug for en åben eller lukket container til det ene eller det andet, er det også en vare i forretningen.

Virksomheden arbejder en del for Klitmøller Vand, Vorupør Vand, Thisted Vand hvormed at et problem med vandet også kan løses.

Hustruen Linda Thomsen styrer hele virksomhedens regnskab, og hvor hun ved siden af har en godt og vel fuldtidsstilling som revisor hos revisionsfirmaet Brandt i Thisted.