Har du problemer med et stoppet afløb, kan vi hjælpe med slamsugning og højtryksspuling af kloak i områderne ved Thisted, Hanstholm, Mors og omegn. Vi kører både ud til private, erhverv og offentlige institutioner. Uanset opgavens omfang har vi udstyret og erfaringen til at løse den. 

Et stoppet afløb er ofte noget som pludselig opstår. Tilstoppet afløb kan medfører lugtgener, oversvømmelser af huset og andre skader. Kontakt os i dag for at afhjælpe problemet. Vi står altid klar med vores ekspertise og rådgivning til dig.  

Kontakt os

Hvad er slamsugning?

En slamsugning er en teknik som benyttes når en kloak eller et afløb er stoppet. En vogn, det man kalder en slamsuger, renser kloakken med vand som løsner slam, fedt mm. som sidder fast i kloakken. Efter arbejdet er der fri passage i kloakken eller afløbet igen og man kan bruge det som man plejer. 

Vi sørger for at de affaldsstoffer som skal bortskaffes efter slamsugningen bliver afskaffet på den korrekte måde. Affaldsstofferne bliver bortskaffet på rensningsanlægget eller pladser som er godkendte til at håndtere affald fra en slamsuger. 

Hvornår er der behov for slamsugning?

En stoppet kloak kan opstå af forskellige årsager. Det kan være at vandet i toilettet stiger og ikke vil skylle ud. Det er et tegn på at kloakken er stoppet og trænger til en rengøring via en slamsugning. Der kan også opstå lugtgener som kan være tegn på en stoppet kloak. Er du i tvivl om du har behov for hjælp, så kontakt os i dag. 

Hvad koster slamsugning

Prisen for en slamsugning afhænger af hvad problemet er og hvor omfattende det er. Derfor variere prisen fra opgave til opgave. Ring til os på tlf. 24 24 74 10, så vi kan få en snak om opgaven og dens omfang. Derved kan vi nemmere give dig en pris på din opgave. 

Mangler du en slamsuger?

har du brug for en slamsugning af kloak eller har du et stoppet afløb? Så kontakt os i dag på tlf. 24 24 74 10, mail mail@allanthomsen.dk eller benyt vores kontaktformular