Nedbrydning for privat og erhverv i Thisted, Hanstholm, Mors og omegn

Hos Allan Thomsen har vi stor erfaring og ekspertise med nedbrydning. Nedrivningsopgaverne har både været store og små, og vi udfører opgaver med nedbrydning for både det offentlige og private i Thisted, Hanstholm, Mors og omegn. Vi har også mulighed for at hjælpe med nedrivningsopgaver i resten af Jylland. 

Med vores erfaring udfører vi alle former for nedbrydningsopgaver. Uanset opgaven, har vi maskinerne, ekspertisen og værktøjet til at løse det. Det sikrer dig en konkurrencedygtig pris, samtidig med at du kan være sikker på at vi ikke forlader opgaven før du som kunde er tilfreds.  

Kontakt os i dag

Hjælp til nedrivning og oprydning

Har du brug for professionel hjælp til nedrivning? Så er Allan Thomsen den helt rigtige samarbejdspartner. Med vores erfaring, sørger vi for en hurtig og effektiv nedbrydning og sikrer at arbejder er veludført. 

Allan Thomsen udfører alle former for nedbrydning. Om det er huse, fabriksanlæg, garage eller noget andet, har vi ekspertisen til at hjælpe. Vi kan også håndtere nedbrydning af bygninger hvor der er miljøfarlige stoffer, da vores medarbejdere er uddannet til at håndtere miljøfarlige stoffer. 

Vi sørger for at sortere affaldet på den rigtige måde, og at det som kan genanvendes bliver sendt til genanvendelse. Når du vælger os som samarbejdspartner behøver du derfor ikke at tænke på nedrivningen eller oprydningen. Vi klare det hele for dig. 

Få et tilbud

Vil du vide mere om nedbrydning og hvad vi kan gøre for dig, eller vil du vide hvad lige præcis den nedbrydningsopgave du har skal koste? Så tøv ikke med at kontakte os i dag. Du kan kontakte os på tlf. 24 24 74 10, mail mail@allanthomsen.dk eller benytte vores kontaktformular. Vi vender hurtigst muligt tilbage med et tilbud på nedrivning.

Vi glæder os til at hører fra dig.

Sandblæsning af facader
Nedbrydning af gammel fiskerkutter
Nedbrydning af gammel bunker
Nedbrydning af bygninger ved Hedegaard Agro