Din lokale kloakmester i Thisted, Hanstholm, Mors og omegn

Står du og mangler en autoriseret kloakmester til at hjælpe med dit kloakarbejde? Så kan vi hos Allan Thomsen hjælpe dig. Vi har mange års erfaring med kloakarbejde, både for private og erhverv. 

Vi har hjulpet mange kunder som kloakmester i Thisted, Hanstholm, Mors og omegn. Vi har bl.a. lavet Nordjyllands største kloakanlæg på Nystrup Camping i Klitmøller. Så vi har udstyret og ekspertisen til at udfører alle former for opgaver. 

Få et uforpligtende tilbud

Autoriseret kloakmester som laver alt indenfor kloakarbejde

Vi tilbyder alle former for opgaver som kloakmester. Vi tilbyder blandt andet:

  • Nyanlæg
  • Montering af kloakker
  • Serviceaftale
  • Kloakering
  • Rottespærre
  • Filmin af kloak

Uanset hvilket arbejde du skal have lavet med din kloak, kan vi hjælpe dig. Kontakt os i dag, for at høre mere om hvad vi kan gøre for dig.

Rådgivning

De færreste har styr på problemet når kloakken driller. Som autoriseret kloakmester finder vi problemerne og udbreder dem for dig. Har du brug for et overblik over kloakarbejdet som laves, kommer vores kloakmester gerne forbi og giver dig overblikket.  

Hvad er prisen for kloakarbejde?

Prisen for kloakarbejde er forskellige fra gang til gang. Det skyldes at der inden for kloakarbejde ikke er to opgaver som er ens. Dertil afhænger prisen af størrelsen på projektet, materialer som skal bruges og hvilken type opgaver du skal have udfører. Du kan dog være sikker på at vores priser er konkurrencedygtige.

Vil du vide mere om prisen på netop det kloakarbejde du skal have udfører, så kontakt os i dag.

Kontakt os for tilbud på kloakarbejde

Står du og mangler professionel hjælp til dit kloakproblem, eller vil du vide mere om hvad vi kan gøre for dig? Kontakt os i dag på tlf.24 24 74 10, mail mail@allanthomsen.dk eller via vores kontaktformular. Så giver vi et uforpligtende tilbud.

Kloakanlæg, Nystrup Camping i Klitmøller
En af de nye tanke ved Nystrup Camping
Afpropning af kloak i forbindelse med nedbrydning
Montering af rottespærre
Lidt større end de alm. opgaver