Professionel arbejde i høj kvalitet

Står du og skal have udført belægning af indkørsel, terrasse, stier, fortov eller andet? Uanset hvilken belægningsopgave du skal bruge hjælp til, har vi hos Allan Thomsen erfaringen til at hjælpe dig. Vi udfører alle former for belægningsarbejde for både privat og erhverv i Thisted, Hanstholm, Mors og omegn. 

Kontakt os i dag

Belægningsarbejde med flotte resultater

Lad os stå for belægningsarbejdet for dig, du er garanteret et firma som tager udgangspunkt i dine ønsker og behov. Vi sætter en stor ære i vores arbejde, og det sikre dig det bedst mulige resultat. 

Med belægningsarbejde er der mange muligheder. Der er muligheder med materiale, størrelse, mønstre og placering mm. Hvis du er i tvivl om hvad der passer til dit projekt, står vi altid klar med vejledning og gode råd. Sammen med dig finder vi den helt rigtige løsning. Vi laver også asfaltbelægning og brolægning, så vi har udstyret og erfaringen til alle former for belægning. 

Vi laver følgende former for belægning:

  • Flisebelægning
  • Ny indkørsel
  • Fliseterrasse
  • Brolægning
  • Asfaltering
  • Fortov
  • Stier

Har du en idé til hvad du vil have lavet, eller skal vi komme med nogle idéer til dig? Uanset om du allerede har en idé eller ikke, så vejleder vi dig gerne omkring projektet.

Hvad koster belægning?

Prisen for belægning afhænger af hvilken form for belægning du skal have lavet, samt størrelsen. Derfor kan vi ikke komme med en pris på dit projekt, uden at have snakket med dig omkring det først. Kontakt os derfor i dag, så vi kan finde ud af hvad du skal have lavet til dit belægningsprojekt. 

Få et uforpligtende tilbud

Skal du bruge belægning af terrasse, indkørsel eller noget helt andet, så kontakt os i dag. Du kan kontakte os på tlf. 24 24 74 10, mail mail@allanthomsen.dk eller via vores kontaktformular. Sammen med dig finder vi den bedste løsning. 

Etablering af gangsti
Etablering af græsarmeringssten ved transformerstation
Etablering at nyt fortov i Hundborg