Om mig

Det startede d. 1. marts i 1988. Allan Thomsen købte sammen med hustruen Linda Thomsen et lille vognmandsfirma i Nørhå. I starten var det slet ikke et fuldtidsarbejde. Den største opgave i firmaet, som fik navnet Vorupør Vognmandsforretning, var at køre frisk fanget fisk fra Fiskercompagniet i Vorupør til fiskeauktion i Hanstholm – og det var overstået omkring middag. Allan Thomsen supplerede så op med det tømrerarbejde, han oprindeligt er uddannet til. I øvrigt i faderens byggefirma.

Siden starten i 1988 er der imidlertid sket meget. Udgangspunktet med at køre frisk fanget fisk er, som alle med et kendskab til fiskeriets udvikling i Vorupør kan regne ud, forsvundet hen ad vejen. Til gengæld er der så kommet en masse andre forretninger til. Fritidsfirmaet er blevet til fuldtidsbeskæftigelse – og ikke bare for Allan Thomsen, men også for yderligere fem mand.​

I dag løser firmaet alle små og store opgaver. Er det en kloakmester, man har brug for, er det ikke noget problem. Et læs sand til sandkassen eller en portion grus til gårdspladsen er også noget, firmaet er leveringsdygtig i. Har man noget, der skal køres fra A til Z, er det selvfølgelig også muligt – og skal der graves, så er Allan Thomsen den rette til alle opgaver, store som små. Har man brug for en åben eller lukket container til det ene eller det andet, er det også en vare i forretningen.

I virksomheden er deres ældste søn trådt ind i virksomheden, som skal stå for alt arbejde vedrørende søgning af ledningsoplysninger, kabelsøgninger, gravetilladelser, færdigmeldinger mv. samt at deltage i de øvrige arbejdsopgaver i firmaet. 

Hustruen LindaThomsen styrer hele virksomhedens regnskab, og hvor hun ved siden af har en godt og vel fuldtidsstilling som revisor hos revisionsfirmaet Brandt i Thisted.  

Allan Thomsen er din lokale entreprenør. Kontakt mig allerede i dag for et uforpligtende tilbud. 

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok